NVS Takservice AB

​är ett kvalitetsanpassat företag med huvudinriktning på entreprenad-arbeten med tätskikt
​och värmeisolering för låglutande tak.

​Samarbetspartners

​PVC och TPO dukar

RENOLIT är en av Europas största tillverkare av tak och membrandukar.

Produkterna är avsedda för olika marknader: låglutande tak, gröna tak, snedtak, nya byggnader och renoveringar. Tak eller membranduken monteras med tre olika metoder: ballast (ballast, betongplattor, gröna tak, terrasser), mekanisk infästning eller vidhäftande montering (limning eller självhäftande)​

EPDM Gummiduk och TPO

​För den som vill ha en kvalité utöver det vanliga har vi Firestone EPDM gummiduk med upp till 20 års garanti beroende på projekt. Gummiduken är lämpad för både på tak, parkeringsdäck, terassbjälklag och i dammar. Vår pondliner är garanterat giftfri och kan levereras i stora skarvfria ytor upp till 900 kvadratmeter.Den påverkas inte av kyla ner till -45 gr, UV strålning och är mycket töjbar > 300% och lämpar sig där högsta krav ställs på hållbarhet och kvalité.​

Värmeisolering

​= Energihushållning​

​Taksäkerhet

Vi samarbetar med ledande tillverkare och kan erbjuda godkända produkter och system för er byggnad. Taksäkerhet är ett samlingsbegrepp på olika steganordningar, takbryggor, glidskydd med mera som är avsedda att placeras på tak.

Infästningar för tätskikt​

Gröna tak, sedum

Tillsammans med Veg Tech kan vi erbjuda gröna tak, moss-sedummatta.

Veg Tech har exempelvis anlagt sedumtak på skolor, industribyggnader, kontor, butiker, bibliotek, flerfamiljshus och villor. Veg Techs system för levande tak baseras på lättskött och torktålig vegetation som ger uppbyggnader med minimal bygghöjd och vikt.

Veg Techs sedumtak väger bara ca 50 kg/m² när det är vattenmättat.​

​Papptillverkare

Vi använder oss av en av världens ledande tätskiktstillverkare Soprema, som anses vara en av de bästa samarbetspartnerna och duktigast på tätskikt i världen.

Sedan 1987 har Soprema funnits i Sverige och uppmärksamheten kring materialet har bara ökat. Soprema SBS har tillverkats sedan 1971 i Frankrike och idag tillverkar man Soprema SBS i 15 heltidsproducerande fabriker med dotterbolag och distributörer i 80 länder på fem kontinenter. Årsproduktionen uppgår till 150.000.000 kvm årligen och förser fastighetsägare på allt ifrån bilfabriker, stålindustrier, idrottsanläggningar till bostadshus, teatrar och kontor.

Livslängden på ett papptak är idag i snitt 17 år i Sverige och om vi skall tänka på miljön så måste det snittet förbättras väsentligt. 1971 uppfann Soprema SBS modifierad bitumen och det första SBS taket lades samma år och är fortfarande tätt och fräscht.

​FÖRETAGET

NVS Takservice AB

ADRESS

Ålabodsvägen 58

26162 Glumslöv